Message d'erreur

  • Notice : Undefined offset: 0 dans _getNidParent() (ligne 120 dans /home/users5/i/interromania/www/sites/all/modules/interRomania/ir_exercices/templates/theme.inc).
  • Notice : Trying to get property of non-object dans _getNidParent() (ligne 120 dans /home/users5/i/interromania/www/sites/all/modules/interRomania/ir_exercices/templates/theme.inc).

Jesus

A l'illa d'Eivissa, i també a Formentera, no hi ha pobles pròpiament dits, a part de Vila, sinó petites agrupacions de cases blanques, bastant espargides, sense estructura urbana, al voltant de les parròquies, que són les que donen el nom al suposat poble. Sant Antoni, Sant Josep, Sant Joan, Santa Eulàlia, són els quatre municipis rurals, els quals a la vegada contenen poblets diversos, sempre amb el nom de la parròquia: Sant Agustí, Sant Jordi, Sant Francesc, Santa Agnès, Sant Mateu, Sant Rafel, Sant Miquel, Santa Gertrudis, (Mare de Déu de) Jesús... Les esglésies, com les cases, també són senzilles, baixes i blanques, i donen testimoni de la simplicitat i l'elegància de les formes arquitectòniques eivissenques.