InfoMigjorn

Bon any, amics d'InfoMigjorn!

Com que encara no us heu subscrit a l'InfoMigjorn –només en rebeu algun número obert de tant en tant–, potser no sou conscients de tot el que us esteu perdent.

Al llarg del 2017 hem publicat un total de 45 butlletins que sumen més de 400 articles sobre llengua. Hem publicat també uns quants números monogràfics (Nadal, Joan Coromines, llengua i llibres per Sant Jordi...).

Aquí hem aplegat tots els sumaris dels butlletins enviats:
http://www.migjorn.cat/bd/IM2017-sumaris.htm

Encara queda molta feina a fer... no hi voldríeu participar i compartir-la?

La subscripció és només de 20 euros l'any (subscriptors individuals*). Això ens permet d'afrontar les despeses que tenim i una part simbòlica del temps que hi dediquem sense haver de dependre de subvencions ni de publicitat. L'únic compromís, doncs, és amb els lectors.

Els nous subscriptors reben un regal, a triar entre el calendari de l'Any Pompeu Fabra i els llibres Un pam de llengua. Una tria d'articles d'InfoMigjorn i El borum i els gospins, d'Eugeni S. Reig. Per rebre el regal, envieu la vostra adreça postal a infomigjorn@migjorn.cat

El pagament es pot fer per domiciliació (opció recomanada), ingrés en qualsevol oficina de "la Caixa" o Banc de Sabadell, transferència, targeta de crèdit o PayPal. Visitant aquesta pàgina trobareu tota la informació relativa a les modalitats de pagament.

La vostra opinió és molt important per a nosaltres. Si voleu comentar qualsevol cosa sobre InfoMigjorn (què hi trobeu a faltar, quina mena de continguts creieu que hauria d'incorporar, què us ha agradat més d'algun dels números que heu rebut...), escriviu-nos a infomigjorn@migjorn.cat.

Gràcies pel vostre interès i per seguir-nos! I per contribuir a la difusió d'InfoMigjorn, és clar. També ens trobareu al Twitter i al Facebook.

Aprofitem l'avinentesa per recordar-vos que el 17 de febrer la Ruta Pompeu Fabra organitza una excursió a Prada, en el marc de l'Any Pompeu Fabra. Programa i inscripcions: http://www.rutapompeufabra.com/wp-content/uploads/2016/07/IncripPrada.pdf